Денот на народното востание, 11 Октомври, е државен празник, а понеделник 12 октомври е неработен ден за сите граѓани на државата, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Претходно владата најави дека овој продолжен празничен викенд (10, 11 и октомври) ќе биде Викенд без ДДВ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here