„NBC“ јавува дека Меланија нема да го посети својот сопруг поради ризикот на кој може да биде изложен персоналот.

-Таа има ковид. Тоа би ги изложило на ризик агентите кои би возеле до таму и медицинскиот персонал кој би требало да ја доведе до нејзиниот сопруг- коментира неименуван извор за „NBC“.

Трамп во недела навечер е снимен како од задното седиште на црниот автомобил, со маска на лицето им мавта на подржувачите собрани пред воената болница „Walter Reed“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here