Во среда се најавува протест пред владата, од како вчера ги донесоа мерките за укинување на диџеи и концерти во ноќните клубови, кафулињата и кафаните. Доволно беа 2 журки и големиот број на заболени за да се донесе оваа одлука но од друга страна треба да ја разберат и природата на ноќните клубови и нивната егзистенција која е во прашање.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here