Вчера 14 ти октомври околу пладне ученикот Слаѓан Цаневски, откако заминал накај дома до овој момент не е вратен дома. Учи во ДУЦОР Партенија Зографски на. Ул. Благоја Стефковски, училиште за ученици со оштетен слух и говор, а живее во населба Илинден. Слаѓан има говорна мана

Лице за контакт :
https://www.facebook.com/groups/145337166272043/user/100005360862498

https://www.facebook.com/igor.kitanovski.73

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here