Средната должина на коса е најблагодарна кога се работи за стилизирање. Може да направите голем број фризури, локните подогло ви стојат, и лесно може да ја врзете во опавче.

Меѓутоа, ако вашата коса истовремено е и многу тенка, сигурно сте посакале да најдете начин визуелно да ја направите поубава и побујна.

Пронајдовме неколку фризури кои во тоа ќе ви помогнат, а во продолжение поголеднете кои се тие и зошто се идеални за оваа есенска сезона: 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here