Многу лоши работи се случуваа во центарот на инфективната клиника во Њујорк, во болницата Елмурст. Една многу талентирана медицинска сестра од Флорида дошла во оваа болница како помош и таму пронашла катастрофална и вознемирувачка состојба. Шокирана од ситуацијата во таа болница, таа реши да земе скриена камера и уред за снимање со себе за да работи, за да го сними она што го најде таму. Под ризик од сè, таа даде интервју ќе ве наежи:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here