Фејсбук започна да тестира „Dark mode“ како дел од својата апликација на голем број корисници.

Џејн Манчун Вонг потврди дека социјалната мрежа јавно тестира темен режим на верзии на апликацијата за Android и iOS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here