Од Јавното сообраќајно претпријатие Скопје (ЈСП) информираат дека од утре, четврток (5.11.2020 год) ќе почне продолжувањето на годишните бесплатни билети. Корисниците на бесплатен студентски годишен билет и на билетот за возрасни лица, можат да ја продолжат важноста на истиот за наредната година.

Продолжувањето на билетите се врши во центрите за персонализација на ЈСП Скопје.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here