– Без напојување со електрична енергија утре ќе останат дел од потрошувачите од општините Кисела Вода, Чучер Сандево и Гази Баба.
Според изведувањето од ЕВН Македонија утре без електрична енергија  во периодот од 08.30 до 10.30 часот, ќе останат корисниците од ул. Кавалска бр.12 и бр.14. ,од 08.30 до 15.00 часот, корисниците од ул. Серска бр.1а, како и корисниците од ул. Црниче бр.1а, 1б, 3а, 3б и 5а.во  општина Кисела Вода, од 09.00 до 14.00 часот, корисниците од село Горњани, како и корисниците од викенд населба Горњани во  општина Чучер Сандево и од 11.00 до 15.30 часот, дел од корисниците од улиците 840 и Перо Наков, како и објектот на ЦСП Караорман во  општина Гази Баба.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here