Прекин на водоснабдувањето ќе имаат денеска дел од корисниците од Батинци.

Од  ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје соопштуваат дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект ф-80мм на улица 7 во Батинци, во близина на поштата.

Корисниците ќе бидат без вода од 11:15 часот се до завршување на активностите.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here