Без вода денеска од 09:20 часот ќе останат корисниците од Индустриската зона Визбегово.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, причина за прекинот е уличниот дефект 5/4 ” на улицата 1550.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со активностите.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here