Прекин на водоснабдувањето денеска  од 09:50 часот ќе имаат корисниците на улица „Дижонска” крак 13, во населба Чаир.

Од ЈП „Водовод и канализација” – Скопје известуваат дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради дефект на водоводната мрежа Ф-2, на улицата „Дижонска” .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here