Најмногу проблеми се пријавени во Велика Британија, Франција, Белгија и Послка.

Фејсбук Месинџер, една од најпопуларните апликации за допишување во светот моментално не работи во голем дел од Европа.

Број корисници пријавуваат дека оваа апликација, која ја користат стотици милиони, а веројатно и милијарди луѓе, моментално не работи, проблемите се појавиле околу 11 часот.

Според „downdetector“ најмногу проблеми се пријавени во Велика Британија, Франција, Белгија и Полска.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here