Според астролозите, овие хороскопски знаци едноставно не се создадени за брак. Најтешко им е да им угодат луѓето, тешко се адаптираат и најдобро се чувствуваат кога се слободни.

Кои се тие хороскопски знаци:

Близнаци

Сакаат да менуваат партнери и ова е главната причина зошто не сакаат да бидат во брак. Дури и кога ќе се одлучат на ваков чекор, ќе поднесат барање за развод при првата посериозна расправија со партнерот/партнерката.

Стрелец

Стрелецот смета дека со стапување во брак ќе ја изгуби слободата. Стрелците се независни, сакаат кратки врски и секогаш бираат авантура отколку врска.

Се плашат од сериозна врска. Ако и воопшто се одлучат за брак, Стрелците сакаат партнер кој не е љубоморен бидејќи само на тој начин можат да функционираат во брак/врска.

Лав

Лавот сака да ужива во младоста, да се фокусира на себе и на своите потреби за да има спокојна старост.

Тие не веруваат во брак, лесно им здосадува сè. За нив не постои осаменост туку слобода.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here