Оваа година како наеднаш да беше прекината во март кога поголемиот дел од светот заврши во карантин поради пандемијата. Непосредно пред Оскарите, заврши сезоната на традиционални награди, што на магазинот „Вог“ му даде доволно материјал за да ја состави својата листа на најдобро облечени познати личности на годината. Оваа година беше година кога црвените теписи беа откажани, ѕвездите нè пуштија во своите домашни плакари и церемониите за доделување награди станаа виртуелни. Па, така, можевте да ги видите вашите омилени познати личности и модни икони на сосема поинаков начин.

Во изборот на „Вог“ се најдоа девет жени и само еден маж. Погледнете ги фотографиите во продолжение и откријте кој е на списокот.

Марго Роби

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

Зои Кравиц

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

Рене Зелвегер

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

Флоренс Пуг

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

Трејси Елис Рос

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

Зендаја

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

Сирша Ронан

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

Грофицата од Весекс

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

Оливија Колман

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

Хари Стајлс

„Вог“ ги избра 10-те најдобро облечени познати личности во 2020 година

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here