Независниот угостителски комора во петок ќе се сретне со вицепремиерот Битиќи за да подискутираат за предлозите и помошта што може да ја укаже Владата за угостителите кои се најпогодени од економската криза.
Средбата е закажана во 14 часот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here