Фотографии од популарните пејачки Јелена Карлеуша и Маја Шупут завршиле на листата на најлошите можни фотошопи.

Многу луѓе денеска своите фотографии се обидуваат да ги доработат во фотошоп или со разни филтери, пред истите да ги објават на социјалните мрежи. Сите сакаат да се престават во најдоброто издание, тоа не е лошо, нормално само додека не се претера.

Дел од медиумите дури знаат да направат и листа на најлошо фотошоп. На една таква листа се најдоа и популарните и атрактивни пејачки од екс југославија Јелена Карлеуша и Маја Шупут.

На порталот „Боред Панда“ се појави фотка од хрватската пејачка Маја Шумут.

-Хрватска пејачка. Дали е тоа истата личност, стои покрај нејзината фотографија.

Српската пејачка Јелена Карлеуша со дури четири фотографии се појави на истиот портал.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here