Ромелу Лукаку комплетно ги изгуби нервите по провокациите на Златан Ибрахимовиќ на натпреварот од Купот на Италија Милан – Интер.

Сè започна во шеснаесетникот при една пауза. Ибра како Ибра, сака да провоцира. Така беше и овој пат. Тој најпрво му соопштил на Белгиецот дека е мајмун, по што започнал борба.

Откако беше почестен со пцуење и навреди, расправијата продолжи во тунелот Сан Сиро, а заканите на Лукаку беа навистина опасни.

Според информациите објавени од италијанските медиуми, напаѓачот на Интер дури му се заканил на Ибра со смрт.

“Дали сакаш да зборуваш за мајка ми, кучкин син? Ќе ти пукам во главата”, е заканата што Лукаку му ја упати на Ибрахимовиќ.

Откако беше почестен со пцуење и навреди, расправијата продолжи во тунелот Сан Сиро, а заканите на Лукаку беа навистина опасни.

Според информациите објавени од италијанските медиуми, напаѓачот на Интер дури му се заканил на Ибра со смрт.

“Дали сакаш да зборуваш за мајка ми, кучкин син? Ќе ти пукам во главата”, е заканата што Лукаку му ја упати на Ибрахимовиќ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here