Без вода денеска од 9:00 часот се корисниците од улицата „Црвена Вода” бр.11 во населбата Дебар Маало.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект од Ф-80мм на улицата „Црвена Вода” бр.11 во населба Дебар Маало.

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here