Каков лицемер и манипулант, откако многупати се пофали дека ќе поднесе амандмани за Законот за државјанство дојде и не кажа ниту збор на Комисијата каде ние поднесовме 500 амандмани, денес се јави со нови манипулации страшно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here