Нема вакцини затоа што Заев договорал ПРОВИЗИИ, обвинува потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.

-ОГРОМЕН скандал за тоа како Заев сакал да земе провизија од набавката на вакцини. Алчноста во Македонија чини илјадници човечки животи! ОСТАВКИ веднаш, пишува тој.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here