Поради дефект на затворач ф-100 милиметри на улица „Шидска“ број 24, прекин во водоснабдувањето имаат корисниците на дел од оваа улица во Општина Ѓорче Петров, соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје.

Водоснабдувањето е прекинато од 11:15 часот и ќе трае се до санација на дефектот, се додава во соопштението.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here