Вечерва во Велес се одржа Промоција на кандидат за градоначалник на општина Велес од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Марко Колев.

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на својот фејсбук профил истакна:

Заеднички да се избориме за Велес. Потребни се промени, нова сила, нов почеток кој ќе гарантира развој. Кој ќе докаже дека се издигнуваме и правиме јасна разлика од се порано. Велес за сите луѓе, Македонија за сите луѓе. Знаеме како, ќе покажеме како!


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here